Certyfikaty
Certyfikat Global Standard of Food Safety (BRC)
Nasza firma działa zgodnie z zasadami HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Points), czyli systemowej procedury identyfikacji i szacowania zagrożeń oraz bezpieczeństwa żywności. Od 2011 roku posiadamy certyfikat Global Standard of Food Safety (BRC) będący gwarancją produkcji żywności oraz jej składników na wysokim światowym poziomie, uznawanym przez międzynarodowe sieci handlowe.
Dzięki wdrożeniu powyższych systemów jakości przy jednoczesnym zastosowaniu nowoczesnych linii produkcyjnych, możemy zagwarantować naszym odbiorcom najwyższą jakość i bezpieczeństwo naszych produktów.
Nagrody i wyróżnienia
2007
Tytuł Firma roku 2006 w konkursie Malborski Lider Biznesu
2006
Certyfikat potwierdzający uczestnictwo w konkursie Wielka Mała Firma dla najbardziej wiarygodnych i rzetelnych partnerów biznesowych w województwie pomorskim
2006
Wyróżnienie w konkursie Malborski Lider Biznesu za aktywne promowanie lokalnego rynku produkcji
2005
Nagroda Złoty Kłos 2005 za wieloletnią współpracę z Żuławskim Oddziałem SITR i osiągnięcie wysokiego poziomu jakości wytwarzanego produktu
2004
Nagroda Specjalna Prezesa Agencji Rynku Rolnego w konkursie AGROLIGA